Over De Conserverie

In navolging van bijna alle kustplaatsen, van België tot en met Portugal en Spanje, is op Terschelling nu de eerste conservenwinkel geopend: De Conserverie.

Zoals de naam al doet vermoeden verkopen wij alles wat er maar in blik te verkrijgen is maar de nadruk ligt op producten uit de zee.

Dit concept is in Nederland nog onbekend, maar in met name de mediterrane landen is het een concept wat al decennia lang bestaat . Vooral de winkels met visspecialiteiten zoals de vele soorten sardines zijn bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen erg in trek. In mediterrane landen is het heel normaal om een paar blikjes sardientjes mee te nemen als je op bezoek of verjaardag gaat .

Dit idee hebben we in De Conserverie doorgezet. We hebben behalve vissoorten vanuit heel Europa zoals sardientjes, tonijn, ansjovis, en zalm ook diverse lokale vissoorten zoals Ijselmeerpaling, makreel en kabeljauw.

Graag verwelkomen wij u in onze winkel in de Torenstraat om de sfeer én onze producten te proeven, of bestel gemakkelijk via de website als u niet in de buurt bent.